F.A.Q.

Mina sidor - Vad kan jag göra här?


Användarnivå 6
Emblem +8
  • hallonmedarbetare
  • 2158 kommentarer

 Mina sidor är en plats för dig som hallonkund att i lugn och ro hålla koll på och administrera ditt eller dina abonnemang eller kontantkort. Där får du all aktuell information om ditt abonnemang och betalningar - så du alltid har full koll helt enkelt!

 


 

 


 

Mina sidor är plattformen där du har full koll över dina abonnemang och kontantkort och kan administrera det mest helt själv. När du tecknar ett abonnemang eller beställer ett kontantkort skapas ditt konto till Mina sidor automatiskt, så du behöver inte göra något själv i efterhand.

 


 

Inloggning

Inloggning till Mina sidor kan ske på två sätt, med bankID eller med din mejladress & lösenord.

För att logga in på Mina sidor surfar du till www.hallon.se/logga-in eller så kan du klicka här för att komma dit direkt.

 


 

Vad kan jag göra här?

Nedan är ett par saker du kan göra på Mina sidor:

 

Aktivera SIM-kort

 

 

Ladda ned/se detaljspecifikaion

 

 

Uppdatera betalkort

 

 

Avsluta eller ångra abonnemang

 

 

Beställa SIM-kort

 

 

Administrera kostnadskontroll

 

 

Uppdatera personlig information

 

And so on… Sammanfattningsvis går faktiskt det mesta att fixa via Mina sidor.

Vi jobbar ständigt med att förbättra Mina sidor och vi hoppas ni uppskattar Mina sidor lika mycket som vi gör. Vi hoppas även att vi inom en snar framtid får dela med oss av nya funktioner och annat gott. 

 


 


4 svar

Varför kommer man då inte till sina sidor när man trycker på "mitt hallon" och "mina sidor"??? Det är ju bara fullproppat med massa erbjudanden och inget mer. Precis som på startsidan.
Användarnivå 6
Emblem +8
Varför kommer man då inte till sina sidor när man trycker på "mitt hallon" och "mina sidor"??? Det är ju bara fullproppat med massa erbjudanden och inget mer. Precis som på startsidan.@ertyui

Vad märkligt! Jag kikade nu och för mig fungerar det. Har du möjlighet att testa i en annan webbläsare?

Hur får man bort gamla, ej längre använda, abonnemang från Mina sidor?

Tidigare kunde på mina sidor enkelt se hur många dagar det var kvar på ett kontantkort. Nu hittar jag inte den informationen längre. Hur gör man?

/Johan

Svara


Static Template