hallon
Besvarat

Köpa en ny telefon till befintligt abonnemangVisa ursprungsinlägget

138 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hej! Jah har ett abonnemang hos er för 299 i månaden för bara surf. men jag skulle vilja byta till ett abonnemang med både mobil och surf (Iphone 8, 8GB), men jag vill ha kvar mitt nuvarande nummer´. hur gör jag det?Hej! :)Jag har lagt in din fråga i denna tråd då den ställts tidigare. Ha det bäst!
Användarnivå 6
Emblem +8
Hej @Joelle!Du hittar svar på din fråga i denna tråd! 🙂
Funkar det att lägga till en ny mobil på ett befintligt abonnemang/ nummer (hos hallon) ??
Hej jag redan har sim kort men om jag vill köpa mobiltelefon på samma gamla sim kort som jag redan har hus er hur ska lägga till?
Funkar det att lägga till en ny mobil på ett befintligt abonnemang/ nummer (hos hallon) ??Hej @Paulinahah.Jag har flyttat in ditt inlägg i denna tråd, då denna typ av fråga har besvarats.Du hittar svar ovan! :)Ha en fortsatt fin dag!
Användarnivå 6
Emblem +8
Hej jag redan har sim kort men om jag vill köpa mobiltelefon på samma gamla sim kort som jag redan har hus er hur ska lägga till?Hej hopp @Mohsen 🙂Du hittar svar på din fråga i denna tråd!
Har abonnemang hos er men behöver ny mobil.

Vill då ha kvar mitt nuvarande telefonnummer.

Det nummer jag har går inte att portera.

hur ska jag gå tillväga när jag beställer ny telefon?
Hejsan @Hallon.Varmt välkommen till forumet! :)Jag har flyttat in din tråd i denna då vi har besvarat denna typ av fråga tidigare. Du hittar svar ovan! :)Ha en fortsatt fin dag!
Hej!

Jag har precis bytt till Hallon från Universal Telecom och tecknat ett 4Gb abonnemang. Jag fick mitt nya sim kort för 3 dagar sedan. Jag skulle också vilja lägga till en ny mobil i samband med mitt nya abonnemang. Är det försent nu att också välja en ny mobil? Går det att ändra på det? Vad måste jag göra? Tacksamt för tips.MVH

Nixon
Hej,

Jag fick min mobil stulen för 3 veckor sedan och har den via er med abonnemang. Kan jag köpa en mobil av er på befintligt abonnemang eller hur gör jag? Vill behålla abonnemanget och samma nummer.

Tack ,

Vh hanna
Kort och gott.Mina två döttrar har Hallonabonnemang idag. Vill köpa två telefoner. Hur gör jag? Det verkar vara lite meckigt?