Besvarat

Mobiler

  • 21 augusti 2018
  • 1 svar
  • 562 visningar

Jag är nöjd med hallon men är nu i behov av en ny mobil och undrar därför om utbudet av mobiler kommer bli bättre? Jag är sugen på en Huawei p20 pro och tycker det är tråkigt om jag ska behöva byta operatör då jag i nuläget inte har möjlighet att köpa en mobil kontant.
icon

Bästa svar av Linnea 22 augusti 2018, 16:35

Hejsan @Vanessssaaa!Vad roligt att se att du har hittat hit, välkommen till forumet! 😺Gällande mobiltelefonerna håller vi jus nu på att inventera vilka mobilmodeller vi ska köpa in eller inte, i dagsläget har vi inga tyvärr planer på att ta in Huawei P20 Pro. Men jag tar detta vidare till våran inköpsavdelning så vi kan ha med oss ditt önskemål framöver!Och P20 Pro verkar vara en riktigt häftig telefon. Vilka fina bilder den tar! 😍Tack för att du skrev, jag hoppas du får en kanonfin kväll!
Visa original

1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hejsan @Vanessssaaa!

Vad roligt att se att du har hittat hit, välkommen till forumet! 😺

Gällande mobiltelefonerna håller vi jus nu på att inventera vilka mobilmodeller vi ska köpa in eller inte, i dagsläget har vi inga tyvärr planer på att ta in Huawei P20 Pro. Men jag tar detta vidare till våran inköpsavdelning så vi kan ha med oss ditt önskemål framöver!

Och P20 Pro verkar vara en riktigt häftig telefon. Vilka fina bilder den tar! 😍

Tack för att du skrev, jag hoppas du får en kanonfin kväll!

Svara


Static Template