Besvarat

Riktiga kontantkort

  • 28 August 2018
  • 1 svar
  • 580 visningar

Hej
Varför finns inte riktiga kontantkort kvar, där man faktiskt får nyttja det man betalt för när man vill? Tittar man på ett mobilt bredband t ex så är de ju bara giltiga i 30 dagar, och det blir ju värdelöst om man bara vill ha backup lite nu och då.

Termen kontantkort har ju inte alls samma innebörd som det en gång hade 😞 Man betalar en summa som man nyttjar, när det är slut går det inte att använda längre. Numera blir inbetalda pengar plötsligt förverkade om de inte används inom en väldigt snäv tidsram, vilket inte är okej.
icon

Bästa svar av Linnea 30 August 2018, 11:01

Hejsan @Jerry!Vad roligt att se att du har hittat till forumet. Välkommen hit & tack för din fråga!Utbudet av kontantkort har vi baserat på hur våra kunder använder sina kontantkort och även vilken efterfrågan som har funnits på värdebevis. Därav har vi valt att behålla de värdebevis som innebär fastpris och giltighetstiden är alltså genomgående 30 dagar.Jag tackar dock för att du har tagit dig tiden att framföra din feedback kring detta, och ser till att den kommer till rätt person.Ha en superfin dag!
Visa original

1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hejsan @Jerry!

Vad roligt att se att du har hittat till forumet. Välkommen hit & tack för din fråga!

Utbudet av kontantkort har vi baserat på hur våra kunder använder sina kontantkort och även vilken efterfrågan som har funnits på värdebevis. Därav har vi valt att behålla de värdebevis som innebär fastpris och giltighetstiden är alltså genomgående 30 dagar.

Jag tackar dock för att du har tagit dig tiden att framföra din feedback kring detta, och ser till att den kommer till rätt person.

Ha en superfin dag!

Svara


Static Template