hallon
Besvarat

Betaltjänster fungerar ej!Visa ursprungsinlägget

31 svar

Emblem

Det funkar fortfarande inte va fan, jag behöver detta i mitt jobb så måste byta lev, till en mer pålitlig

 

Ska renovera ett garage och skaffar abonnemang för att bland annat kunnat kolla reg-nummer, sådär 240 st. Så fungerar det inte. Och kanske möjligen kan tänkas fungera igen när renoveringen är klar. Tack Hallon.

Hur kan det då komma sig att sms betalning fungerar hos andra operatörer? Tror inte problemet är så stort faktiskt…så ut med information till era kunder istället. Vad problemet består av och när ni tänkt lösa det. 

Jag har fått svaret att det är ett "tillfälligt problem" sedan maj 2020. Men 1 år och 4 månader kallar inte jag Tillfälligt" 

Skönt att vi är fler som undrar

Användarnivå 1

Hallon. Har ni fått ordning på problemet så jag kan flytta tillbaka mitt abonnemang till er igen och använda mig av betaltjänster ??

Hallon. Har ni fått ordning på problemet så jag kan flytta tillbaka mitt abonnemang till er igen och använda mig av betaltjänster ??

Jag undrar detsamma och även hur ni har tänkt att kompensera oss som har saknat detta under hela detta året. Tekniska problem kan alla få under kortare perioder men detta har strulat i evigheter och vi har alla fått betala fullt pris. Fullt pris kan man gå med på om alla tjänsterna fungerar.

Halloj i tråden!

 

Här kommer goda nyheter -  SMS-köp är igång igen! :tada:

För mer information, se denna artikel:

 

Svara


Static Template