Besvarat

Flytta dotterns nummer

  • 25 August 2018
  • 1 svar
  • 412 visningar

Hej!
Jag har haft min dotters mobilnummer knutet till mitt konto som jag har betalat. Nu är dottern vuxen och vill själv börja ha ett konto på Hallon och hon vill behålla sitt mobilnummer. Hur löser vi detta?
icon

Bästa svar av Linnea 27 August 2018, 13:59

Hejsan @marison!Varmt välkommen till forumet & tack för ditt inlägg! Kul att du har hittat hit. 😄Gällande att skriva över abonnemanget erbjuder vi idag inte överlåtelse av abonnemang, utan om hon vill ha ett abonnemang i sitt namn behöver hon teckna detta med ett nytt nummer.En annan möjlighet är att ni flyttar ut numret till en annan operatör i ditt namn och skriver över det där, så kan vi flytta in det till hennes namn istället därifrån.Jag förstår såklart att detta inte är optimalt, och vi ser över en lösning för detta i dagsläget.Ha en kanonfin måndag!
Visa original

1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hejsan @marison!

Varmt välkommen till forumet & tack för ditt inlägg! Kul att du har hittat hit. 😄

Gällande att skriva över abonnemanget erbjuder vi idag inte överlåtelse av abonnemang, utan om hon vill ha ett abonnemang i sitt namn behöver hon teckna detta med ett nytt nummer.

En annan möjlighet är att ni flyttar ut numret till en annan operatör i ditt namn och skriver över det där, så kan vi flytta in det till hennes namn istället därifrån.

Jag förstår såklart att detta inte är optimalt, och vi ser över en lösning för detta i dagsläget.

Ha en kanonfin måndag!

Svara


Static Template