Fråga

abonnemang

  • 1 juni 2020
  • 1 svar
  • 120 visningar

Om man byter abonnemang och man har sparat data sedan tidigare, har man kvar datan eller kommer den nollställas?


1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8

Hejsan @Simonmodiry!

 

Jag ber innerligt om ursäkt för att du inte fått din fråga besvarad. 

 

Om du byter till ett abonnemang som innehåller mer surf kommer du behålla din sparade surf, däremot om du byter ned ditt abonnemang till ett mindre så kommer din sparade surf inte att finnas kvar. 

 

 

 

Svara