Privat
Företag
Klistrad tråd Tutorial

Ny på forumet? Så här fungerar det!

Ny på forumet? Så här fungerar det!
Användarnivå 6
Emblem +8
  • Pensionerad moderator
  • 1957 kommentarer

Varmt välkommen till forumet, vad roligt att du har hittat hit!

Forumet är för hallonkunder där man kan hitta svar på frågor eller funderingar, skapa egna trådar om ämnen eller en fråga och dela med dig av dina kunskaper eller åsikter i kommentarer.

 


 

 

Forum & Hjälpcenter

 

Här på forumet kan du själv skapa trådar om du har frågor eller funderingar och kommentera i andra trådar. Det är ett forum för hallonkunder där vi kan dela med oss av våra kunskaper och åsikter om allt som är hallon, mobiler och teknik.

:exclamation:Tänk på att forumet är publikt. Detta betyder att vem som helst på internet kan gå in och titta, men endast hallonkunder kan logga in och skapa trådar och kommentera. Så viktigt att du inte skriver med några personuppgifter eller dylikt om du skapar en tråd eller kommenterar för din egna säkerhet.

I vårat Hjälpcenter kan du hitta alla möjliga guider för att hjälpa dig om du stöter på något problem och svar på många frågor och funderingar. All information och alla guider du hittar i Hjälpcentret är officiellt skapade av oss på hallon.

 

 

 

 

Skapa en tråd

 

Om du har en fråga eller en fundering men hittar inte svaret i någon annan tråd kan du alltid skapa en egen. För att skapa en tråd behöver du vara inloggad på forumet, vilket är samma inloggningsuppgifter du har till Mina sidor (mejladress & lösenord).

För att skapa en tråd för du följande:

 

Steg 1: Klicka på “Skapa ämne

 

 

 

 

 

Steg 2: Välj om din tråd gäller en fråga eller om du vill skapa en konversation

 

 

Vad är skillnaden?

 

Om du skapar en tråd som en fråga dyker din tråd upp bland obesvarade frågor där andra hallonkunder enklare kan hitta din tråd och en kan kommentera om den vet svaret. Kommentaren kan sedan markeras som “Bästa svar” vilket markerar och klistrar kommentaren högst upp så att det blir lättare för andra läsare att hitta svaret.

 

 

Om du vill skapa en tråd för att diskutera ett ämne, som exempelvis senaste tekniken eller lanseringen av en ny mobil väljer du att skapa tråden som en konversation istället.

 

 

Steg 3: Skriv en titel till din tråd

 

:bulb:Tips! Här är det bäst att vara så kortfattad som möjligt men relevant till innehållet i tråden.

 

Steg 4: Skriv en beskrivning

 

 

 :bulb:Tips! Här är det bäst att beskriva din fråga eller fundering på noggrant som möjligt.

:exclamation:Tänk på att inte skriva med några personuppgifter i din beskrivning, som ditt mobilnummer, e-postadress, adress eller liknande. Detta för att forumet är publikt och vem som helst kan gå in och titta. En bra tumregel är att om din fråga eller fundering kräver dessa uppgifter är det bäst att kontakta kundservice istället.

 

Steg 5: Välj kategori

 

 :bulb:Tips! Om du är osäker på var du ska lägga din tråd kan du välja kategorin “Ställ en fråga” så kan en moderator sedan flytta tråden till rätt kategori.

 

Steg 6: Lägg till taggar (valfritt)

 

:bulb: Tips! Taggar gör det enklare för andra på forumet att hitta din tråd. Om din tråd exempelvis handlar om spara surf kan du lägga till taggen “sparad surf”. Du kan lägga till hur många taggningar du vill.

 

Steg 7: Klicka på “Skapa” för att publicera din tråd

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjälp andra hallonkunderSer du någon som ställt en fråga du vet svaret på? Ju mer du svarar på frågor och hjälper andra kommer du få utmärkelser och gå upp i ”ranking” på forumet. Även detta kommer att synas utåt för andra medlemmar på forumet!

:bulb: Tips! Du kan hitta obesvarade frågor här på forumet:

 

 

 

 

 


Håll dig uppdaterad

 

Du kan prenumerera på kategorier och trådar du ‘r intresserad av, så mejlar vi dig när det publicerats en ny tråd eller om en ny kommentar dykt upp. Du hittar knappen för att prenumerera inne i kategorin här:

 

 

För att följa en tråd skrollar du ned till slutet av beskrivningen och klickar på “:star: Följ”:

 

 

 

 


Återigen - varmt välkommen till forumet, vi hoppas du kommer att stormtrivas!

 

 


Denna tråd har stängts för kommentarer