Besvarat

Kostnad Norge

  • 18 september 2018
  • 1 svar
  • 1130 visningar

Varför kostar det att ringa till Norge från sverige? Dom ingår ju i EU roaming avtalet. Det kostar inget när man befinner sig i Norge. Men ringer man från Sverige till Norge så tar ni ut en avgift, till skillnad från dom övriga operatörerna.

Mvh
icon

Bästa svar av Linnea 20 september 2018, 08:08

Hejsan @bobodoc!Välkommen till forumet, kul att du har hittat hit. :)När du ringer från Sverige till utlandet kostar det som ett vanligt utlandssamtal, dock är det även så hos de flesta svenska mobiloperatörer. Anledningen till att det är kostnadsfritt att ringa i utlandet inom resterande EU är att det som har blivit fritt är roamingen, och när du befinner dig i Sverige så roamar du inte.Jag hoppas detta var svar på din fråga. Ha en superfin dag!
Visa original

1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hejsan @bobodoc!

Välkommen till forumet, kul att du har hittat hit. :)

När du ringer från Sverige till utlandet kostar det som ett vanligt utlandssamtal, dock är det även så hos de flesta svenska mobiloperatörer. Anledningen till att det är kostnadsfritt att ringa i utlandet inom resterande EU är att det som har blivit fritt är roamingen, och när du befinner dig i Sverige så roamar du inte.

Jag hoppas detta var svar på din fråga. Ha en superfin dag!

Svara


Static Template