Besvarat

Utlandsvistelse halvår

  • 4 september 2019
  • 1 svar
  • 461 visningar

Min studerande dotter ska vara i Frankrike ett halvår. Redan efter tre dagar är surfen slut trots 125 Gb kvar. Finns det ett "utlandsabonnemang" eller ska hon teckna ett fransk abonnemang?
icon

Bästa svar av Linnea 6 september 2019, 14:13

Hejsan Krister! 😊Allt du kan tänkas behöva veta gällande att använda våra abonnemang i utlandet finner du här. Hon kan alltså använda 13 GB per kalendermånad, och använda abonnemanget som längst 4 månader i utlandet. Därefter får hon ett SMS med mer information kring hur debiteringen sker i fortsättningen.Detta eftersom våra abonnemang i grund och botten är till för att använda i Sverige, men går att använda utomlands i kortare perioder.Beslutar ni att skaffa ett lokalt kontantkort kan ni omvandla hennes abonnemang till ett kontantkort via Mina sidor, och på så sätt "pausa" abonnemanget tills det att hon kommer hem igen. Då kan ni återigen byta tillbaka till ett abonnemang istället.Ha en kanonfin helg!
Visa original

1 svar

Användarnivå 6
Emblem +8
Hejsan Krister! 😊

Allt du kan tänkas behöva veta gällande att använda våra abonnemang i utlandet finner du här. Hon kan alltså använda 13 GB per kalendermånad, och använda abonnemanget som längst 4 månader i utlandet. Därefter får hon ett SMS med mer information kring hur debiteringen sker i fortsättningen.

Detta eftersom våra abonnemang i grund och botten är till för att använda i Sverige, men går att använda utomlands i kortare perioder.

Beslutar ni att skaffa ett lokalt kontantkort kan ni omvandla hennes abonnemang till ett kontantkort via Mina sidor, och på så sätt "pausa" abonnemanget tills det att hon kommer hem igen. Då kan ni återigen byta tillbaka till ett abonnemang istället.

Ha en kanonfin helg!

Svara


Static Template