Privat
Företag

52 Ämnen

Du kan hitta guider och annan matnyttig information här i vårt Hjälpcenter. Klicka här för att komma till Hjälpcentret direkt!

På forumet kan du skapa egna trådar som andra hallonkunder kan läsa och kommentera. Du kan skapa en tråd om du har en fråga eller för att starta en konversation gällande ett ämne som berör hallon.

För att skapa en tråd behöver du först logga in på forumet. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till Mina sidor. Väl inloggad dyker en knapp upp uppe i högra hörnet bredvid din profil för att skapa en ny tråd. Därefter kan andra hallonkunder gå in och läsa samt kommentera. Om du ställt en fråga kommer du även kunna markera en kommentar som "Bästa svar" om det hjälpte dig svara på frågan.

Tänk på att inte skriva ut några personuppgifter i din tråd eftersom det är ett publikt forum, d.v.s. vem som helst kan gå in och läsa.
Klicka här för att läsa Uppföranderegler & riktlinjer för forumet.

Om du behöver hjälp med något som kräver dina personuppgifter är det bäst att du vänder dig till kundservice istället för forumet.

För att kontakta kundservice använder du vår chatbott Berry som hjälper dig komma i kontakt med oss på bästa sätt beroende på ditt ärende. Vi erbjuder både kundservice över chatt eller mejl.

Klicka här för att börja chatta med Berry!

Vi har som ambition att svara mejl inom 1-2 arbetsdagar.
Psst! Glöm inte att kika i din skräppost ifall du inte hittar vårt svar.